View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Aug 19, 2019 4:29 amReply to topic  [ 1 post ] 
nike air max 
Author Message

Joined: Mon Jun 03, 2019 3:30 am
Posts: 8
Post nike air max
OG Nike Flyknit Trainer nike air max vender tilbage i en af sine klassiske farvebaner i sommer, også kaldet Cookies Cream. En af Nike's mest populære Flyknit sko nogensinde, den stilfulde og ydeevne sko har en ren og simpel sort / hvid farveskema på tværs af sin flyknit øvre, flywire kabler, soklignende ankel krave og underskrift sål for at fuldføre det tidløse look helt.Retailing for a prismærke på $ 150, kig efter denne Nike Flyknit Trainer hos udvalgte Nike-butikker i Europa i dag, mens USA-udgivelsen er den 24. august. Sørg for at klikke og bogmærke vores Nike Air Foamposite One Aubergine 2017 hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og up-to-the-minute opdateringer og billeder.

Den hvide mellomsåle er også udstyret med en blå nike sko strimmel, der passer fint sammen med motivet til Swoosh. Intet ord, når disse vil falde, men så snart informationen er stillet til rådighed, vil vi være sikker på at lade dig vide. Tanker? Loopwheeler x NikeLab Series har lige tilføjet nike air to modeller til deres allerede imponerende kollektion. Både Nike Roshe Two og Nike Aptare er de nyeste silhuetter, der skal tilføjes til serien.

Ovenfor finder du begge modeller lavet i overdeler, der er klædt i håndfarvet Indigo Blue med forgyldte Loopwheeler-logoer noteret på pull tabs. En udmærket funktion på Aptare er det klassiske bungee cord collar lacing system, mens Roshe Two er fremhævet af sin forlængede soklignende krave. Begge modeller leveres med hvide gummisål for at tilføje kontrast og en ren nike air huarache finish. En bomuldsdrage taske trykt med "Loopwheeler" i japansk og Nike branding vil også blive inkluderet i købet.

Hold dig klar til en officiel udgivelsesdato. De første par farveveje i Nike Dunk Low Flyknit er nu i stand til at se ud og synes at være på vej. Denne gang omkring den Flyknit-konstruerede version af Nike Dunk Low vælger en Triple White og Multicolor finish. I dag får vi vores første kig på begge. Nike Dunk Low Flyknit kommer med en overvejende Flyknit-konstrueret øvre.

Læder hits kan ses på tungen, Swoosh og hæl. Begge muligheder placeres derefter på toppen af en hvid mellemsål og en ydersål, der matcher motivet i den øverste. Prægede branding på hæl og tunge samt en opdateret ydersål traktion fuldender de vigtigste funktioner på sko. Fra nu af er begge par sat til at lave deres debut nike free i Asis den 1. august, hvilket betyder, at vi bør forvente, at de kommer til Stateside i de kommende uger.

Tåhætten og TPU hælburet er lavet i Metallic Silver til en ekstra pop, mens en kontrastfuld hvidsålning afslutter tingene på denne Air Presto, der kan findes på udvalgte Nike-konti nu for $ 140. Nike SB Blazer Mid viser, at det kan komme i sommerstemningen, da den klassiske sneaker er fremvist i en ny palette til den varme sæson. Denne iteration af SB Blazer Mid ser hele øvre get dækket af en Image Silt Red (pink) shaggy suede til et livsstil inspireret look.


Mon Jun 03, 2019 4:03 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum style by ST Software for PTF.
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr